sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

14. Koirablogi yhteisö!

Moikka! Nyt pitkä aika on kulunut siitä kun viimeksi postasin. Ei ole ollut inspiraatiota, eikä kyllä mitään kerrottavaakaan.
Uusia kuviakaan ei ole sillä molemmat koirat ovat todellakin trimmin tarpeessa! Nyt kun pian saan niitä kuitenkin kuvattua niin keväisempi ulkoasu olisi kova sana juuri nyt. Vihdoinkin alkaa tuntua siltä että on kevät! Tosin tuo mielipide muuttuu ainakin kerran viikossa satunnaisen takatalven yllättäessä. Elikkä banneri pysyy talvisena vielä hetken, jonka takia tuo nykyinen banneri on hyvin yksinkertainen (hekoheko.. Yksinkertainen koska en osaa hienompaakaan tehä ;D)

Kuten otsikkokin kertoo, on nyt blogille luvassa muitakin muutoksia. Eli. Blogi on nykyään liitettynä koirablogi yhteisöön. Linkki  Blogi listauksesta löydät muitakin mielenkiintoisia blogeja. Käykäähän katsomassa.
Ainakin tämä (ja tietenkin kevään tulo) inspiroi minua nyt kirjoittelemaan enemmän. Seuraava video ilmestyy viimeistään reilu kuukauden päästä, sillä silloin Cindy on ollut meillä neljä vuotta! Mihin nää vuodet oikein menee? Tosiaan ennen sitä ei varmaan videoita juuri tule, sillä kevät tarkoittaa myös koulun kiireisintä aikaa.

Juu eli ei mulla juuri mitään nyt sitten ollutkaan. Muistakaahan seurata blogin ig @twowestie sinne varmaan tulee pävitettyä useammin.

Seuraavaan postaukseen!!



-Milla&koirat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti