keskiviikko 6. tammikuuta 2016

10. paluu blogiin

Moi! nyt ajattelin pitkästä aikaa herättää tämänkin blogin henkiin! Koirien kanssa ollaan vaan oltu, eikä mitään kummempaa oo tapahtunut. Ulkoasu on vielä kesken. Banneriin mulla ei vielä oo talvisia kuviakaan. (paitsi tuo yksi :D) Ja kun kaiken lisäksi en ole mikään taitava bannereiden tekiä, niin tuo nykyinen banneri on nyt väliaikaisesti tuossa kunnes  saan koirista kunnon kuvat ja jaksan panostaa myös kunnon banneriin.

  Tulevasta postaustahdista en tiedä sillä tuleva jakso koulussa on aika rankka, ja aikaa pitää löytyä muuhunkin. Nyt jos jollakin on hyviä postaus ideoita niin niitä vaan kommenttina tulemaan niin toteuttelen niitä sitten, sillä oma pää  lyö aika tyhjää tällähetkellä.

  Tein perusteellisen siivouksen tänne blogin puolelle, poistelin kaikki turhat postauket, korjailin vähän lauseita jotka olin kirjoittanut vuonna nakki ja kana. Lisäksi numeroin postaukset uudelleen sitä mukaan mitä niitä oli jäljellä. Ennen postauksia oli 23 ja nyt 10. Aikapaljon turhaa tavaraa täällä siis tosiaan oli :D.

    Nyt sitten niihin ainoihin mainitsemisen arvoisiin kuulumisiin:

  Viimekesänä kierreltiin Donnan kanssa parit mätsärit

   (Vain kahdet...Säälittävää..)

Ja ensimmäisistä mätsäreistä heinäkuussa tuli tulokseksi 3 paras sininen. Ei yhtään paha, varsinkin kun oli meidän ekat mätsärit Donnan kanssa. ( on se näyttelyissä ollut)

Donna



Toisista mätsäreistä ei ole yhtään kuvaa mutta siellä me ei sijoituttu. Sastiin tosin ns. "stemppariksi" nami pussi.


Nyt syksyllä kävin myös trimmaaja kurssin. En siltikään voi aivan itse koiria trimmata koska on niissä sellainen työ.

Trimmi kurssilla mulla oli koekaniinina Cindy, joka oli koko kurssin karvaisin koira. Sepä se. Kurssi kesti 10 klo 15 ja sinä aikana sain trimmattua ainoastaan Cindyn selän :D No treeniä treeniä.
Cindy



 Löysin eilen kamerasta muutamia matskuja Donnan hyppelyistä. Kaikki materiaalit ovat vähintään sen vuoden vanhoja, lisäksi niitä ei ole paljon, eli video kestää hurjat 20 sekunttia. Cindystäkin olisi tarkoitus tehdä video, kunhan saan kaikki matskut kaivettua siitä. Entisellä koneellani oli hyvin paljon videoita ja kuvia mitä olin sinne lisäillyt. Valitettavastise kone ei enää käynnisty ja kaikki kuvat ja videot on jumissa siellä.
 

   Mutta pitemmittä puheitta, ENSI POSTAUKSEEN!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti